Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kanye West (46) musí být na svou ženušku opravdu hrdý. Nejenže mu Kim Kardashian (43) porodila dvě děti, ale svým zevnějškem v něm vzbuzuje dojem, že na své ego ulovil opravdovou sexbombu.

Kim se po porodu syna Sainta stáhla do ústraní a tiše trpěla rostoucí popularitu svých sester. Kourtney, Khloé, Kylie i Kendall pohotově využily její mateřskou dovolenou, aby se zviditelnily. A aby toho nebylo málo, její bratr Rob oplodnil bývalou striptérku Blac Chynu, jejíž touha po slávě předčí všechny Kardashianky.

Teď už ale na těle Kim není jediné přebytečné kilo a rychle se snaží dohnat vše, co během měsíců věnovaných hubnutí promarnila. Při výběru oblečení projevuje stále větší odvahu a vše směřuje k tomu, že skončí u absolutní nahoty.

Ve všech směrech obdařená televizní celebrita si nenechala ujít koncert svého manžela v Miami. Na show samozvaného hudebního boha se vypravila v outfitu, který by spíše než dvojnásobné mamince slušel placené společnici. V podstatě šlo jen o černé body doplněné průsvitnou látkou, jíž Kim obalila své klenuté boky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám