Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnadná modelka Anastasiya Kvitko opustila rodné Rusko a přestěhovala se do USA, kde se snaží prosadit nejen v modelingu, ale i v různých reality show.

Díky rozměrnému pozadí a bujnému poprsí se jí přezdívá "ruská Kim Kardashian", což je asi tak jediné, co jí se slavnou televizní hvězdou spojuje.

Atraktivní modelka sice tvrdí, že jí přezdívku vymyslela média a nechce být s americkou sexbombou srovnávána, ale ve skutečnosti dělá všechno proto, aby zvýraznila všechny tělesné proporce, které jsou poznávacím znamením Kim Kardashian (43).

Rodačka z Kaliningradu o sobě naposledy dala vědět před klubem ve West Hollywoodu, kde prezentovala svá monstrózní ňadra v obrovském výstřihu.

Na sociálních sítích zase často vystavuje na odiv své kardashianovské pozadí. A zdá se, že slaví úspěch.

Na sociálních sítích jí sleduje přes dva milióny fanoušků a o nabídky z televize nemá nouzi. Anastasiya se navíc postavila proti trendu vyhublých modelek. Odmítá hubnutí a naopak prosazuje, aby modelky neztrácely ženské tvary.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám