Hlavní obsah
Článek

Její postavu Simony fanoušci Ulice důvěrně znají a někteří z nich možná ani netuší, že Pavla Tomicová je také výraznou divadelní herečkou, aktuálně působící v pěti hrách Klicperova divadla v Hradci Králové. Jako takové jí nejsou cizí kostýmy, kterých na jevištích vystřídá přece jen víc než v seriálu. Nyní se můžete podívat na jeden, který sice s divadlem vůbec nesouvisí, ale rozhodně stojí za zmínku - zaprvé v něm Tomicovou možná ani nepoznáte a zadruhé jde o charitativní počin.

Herečka byla jednou z tváří, které přijaly nabídku pózovat do kalendáře Proměny 2017 Nadace Archa Chantal herečky Chantal Poullain. Letos byl ve znamení filmových plakátů a Tomicová, které patří červenec, ztvárnila Amadea (Mozarta), jak jste jistě poznali.

„Každý rok se stane série zázraků, třeba jako donutit Pavlu Tomicovou sedět nějakou dobu v klidu, dostat Ondřeje Vetchého vůbec ke dveřím ateliéru, nebo najít malou skulinu v rozvrhu těch nejvíce vytížených. Nakonec se to vždy povede, a za to vděčíme i těmto lidem, kteří propůjčí kalendáři tvář a vyjadřují tak podporu dobré věci,“ uvedl autor fotografií Petr Kurečka.

A Poullain k tomu dodala: „Každý rok je díky prodeji možné podpořit naše projekty pro děti. Již během roku se mne lidé ptají, jaká překvapení zase připravíme. Moc bych chtěla poděkovat fotografovi Petru Kurečkovi a jeho kolegům, desítkám osobností, které si každý rok najdou čas na náš projekt, také absolutně všem, kteří si kalendář koupí a dražitelům originálních fotografií,“ řekla strůjkyně projektu, jež se letos nechala zvěčnit na plakáty k filmům King Kong a Smrt jí sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám