Hlavní obsah
Článek

Ze čtyřčlenné sestavy kamarádek z Wisteria Lane je Felicity Huffman tou, která to po skončení seriálu Zoufalé manželky dotáhla nejdále. Herečce se podařilo opustit nálepku hospodyňky Lynette a po padesátce dokáže pořád na červeném koberci nadělat hodně parády.

Felicity dorazila na udílení cen Emmy s manželem Williamem H. Macym, který také patřil k nominovaným hercům. Huffman měla šanci díky televizní sérii American Crime, jejímu partnerovi ji zajistil seriál Shameless. Oba sice z galavečera odešli s prázdnou, ale ze společných fotek je zřejmé, že si ceremoniál užili i bez toho, aniž by se dočkali aplausu.

Felicity cenu Emmy získala už v roce 2005, a to právě jako Lynette ze Zoufalých manželek. Její kolegyně Marcia Cross, Eva Longoria a Teri Hatcher se této pocty nikdy nedočkaly.

Herečka v prosinci oslaví 54. narozeniny, ale na červeném koberci zazářila v róbě zdůrazňující ženskost. Felicity byla ozdobou slavnostního večera i jako zralá padesátnice. Jejímu muži s vizáží rockera by také málokdo tipoval 66 let.

Reklama

Další články

Načítám