Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ben Cristovao (36) byl jednou z hvězd víkendového festivalu nejen pro fanoušky YouTuberů. A fanynky doslova šílely. Není divu, svalnatý zpěvák se svlékl do půl těla a některé měly to štěstí, že je pozval do ringu, kde se ho mohly dotýkat.

„Jednalo se o bojový sport jiu-jitsu, který je výborný na sebeobranu. Bylo to hodně kontaktní, váleli jsme se spolu v rámci boje po zemi tělo na tělo. Návštěvníci mě třeba mohli škrtit. Takže pokud má někdo problém s dotýkáním se, není to nic pro něj," vysvětloval, oč vlastně šlo.

"Celý den jsem strávil v přímém kontaktu s lidmi a děsně si to užíval. Atmosféra byla nezapomenutelná a nakonec jsem si na pódiu i zazpíval, ačkoli jsem na akci byl hlavně za projekt jetovtobě, kdy jsem návštěvníky zasvěcoval do tohoto sportu," dodal Ben, který na mistrovství Asie v brazilské odnoži tohoto sportu dokonce v červnu urval bronzovou medaili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám