Hlavní obsah
Článek

Jako reportérka VIP zpráv bývala Andrea Košťálová holka krev a mlíko. Když ale dostala nabídku moderovat každodenní Top Star magazín, dostala od televize Prima nůž na krk a musela zhubnout. Nabídka za to stála, a tak se Andy pustila do cvičení a diety. Výsledky jsou pořádně vidět.

"Řekli mi, že jestli chci moderovat a zastoupit na dobu neurčitou Laďku Něrgešovou, tak musím zhubnout. Brala jsem to tak, jako by mi třeba řekli, že je nutné se naučit anglicky, abych byla povýšená. Tak jsem se do toho pustila. Naštěstí mi neřekli ani číslo ani vzor, protože 'dohubnout' Lucku Špakovou bych asi nezvládla," svěřila nám.

"Mám dole šest kilo tuku," prozradila a my to přepočítali na neuvěřitelných čtyřiadvacet kostek másla. "Byla jsem pochválená od své dietoložky Lady, ale nešlo jenom o jídlo, které tedy mělo na zhubnutí zásadní podíl, ale začala jsem i cvičit, takže i nějaký ten sval nahoře je," doplnila.

"Upřímně musím říct, že jsem na sobě předtím neviděla žádný problém. Necítila jsem, že bych měla zhubnout, a byla jsem se sebou docela spokojená. Ale teď, když jsem došla k tomu výsledku a lidi kolem mi říkají, že vypadám dobře a chválí mne a zpětně vidím svoje fotky, říkám si, že to rozhodně nebylo od věci," myslí si Andrea.

A jaké cvičení by doporučila? "Já chodím na kruhový trénink, což je hodina zaměřená jak na spalování, tak na posilování. To mi maximálně vyhovuje. A hlavně tam jsou i super lidi," pochvalovala si moderátorka, která v tělocvičně potkala i svého současného partnera, s nímž si zrovna hledají společné bydlení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám