Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Účast v Pevnosti Boyard nebyla pro Agátu Prachařovou (38) jen o vystavování těla v přiléhavém sportovním outfitu, ale během natáčení si jakožto jediná žena třetího soutěžního týmu „vyžrala“ všechny nepříjemnosti určené něžnému pohlaví. Kromě nakládačky v bahně se jí nezamlouvalo ani zkoumání nádob s myšími i dalšími kamarády.

„Myslela jsem si, že mi zvířátka nevadí, ale vadí. Nejdříve jsem byla hrdinka a myslela jsem si, že to bude v pohodě, ale je to fakt nepříjemný, když nevidíte, do čeho saháte,“ zhodnotila Prachařová nepříjemnou disciplínu, při níž si pořádně zaječela. Sáhnout do nádoby s neznámým překvapením by totiž chtěla jen málokterá žena.

O moc lépe si Agáta nevedla ani při zápasu v bahně, kde to pořádně schytala od zkušené ranařky. "Do breku mi bylo hned od začátku. Já jsem ji měla obejít nebo shodit na zem a vzít za ní klíč, a to se mi prostě nepodařilo, i když dělám tři roky box. Já jsem jí nechtěla dát pěstí, to se ani nesmělo, pak jsem přemýšlela, že jí sundám plavky, aby si je musela obléknout, to mi ale zase přišlo blbý. Asi tak 30x mě hodila o zem a bahna tam bylo tak půl metru,“ vylíčila další nemilou zkušenost modelka, která je zvyklá na jiné zacházení.

Agáta už mohla vidět výkon svého manžela Jakuba Prachaře (40), který v prvním kole české Pevnosti Boyard příliš nezazářil. Sama o poklad bojovala společně s Jakubem Štáfkem, Matějem Rychlým, Miroslavem Šimůnkem (45) a Vietem Anh Doanem.

Reklama

Další články

Načítám