Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (42) přišla podpořit prostřednictvím sbírky Světluška, Nadačního fondu Českého rozhlasu, děti i dospělé s těžkým zrakovým hendikepem. Spolu s nevidomou kamarádkou nabízela na pražském Andělu tykadla, náramky a další předměty a také se představila coby zmrzlinářka. A nepřišla sama.

„Mám doprovod. Vzala jsem s sebou devítiměsíčního syna Mikuláše a prodáváme tedy ve trojici. A daří se nám, což je velikánské plus. Strašně ráda se podobných charitativních akcí účastním. Jsou konkrétní a víte, že děláte věc pro lidi, kteří to potřebují. Jsem se Světluškou poprvé a určitě ne naposledy. Je to jedna z mých aktivit, která pomáhá,“ prozradila Sandra, jejíž roztomilý syn všechno bedlivě sledoval a sem tam odměnil kupující svým miminkovským úsměvem.

Možná když k němu přibude sestřička, bude příští rok výnos Sandry Novákové pro Nadaci ještě lepší. „No, no, no, samozřejmě nechceme, aby byl Mikuláš jedináček, ovšem je to otázka budoucnosti, takže ne hned a ne teď, ale někdy a určitě,“ s úsměvem dodala Sandra Nováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám