Hlavní obsah
Článek

Vnučka legendárního dabéra a herce Františka Filipovského a také diváky známá bývalá hvězda nováckého pořadu Áčko Pavlína Wolfová takřka utekla hrobníkovi z lopaty! Dcera zpěvačky Pavlíny Filipovské ležela ve špitále kvůli otoku mozku, který pacienta vážně ohrožuje na životě. Vypadá to ale, že žena, která je dnes novinářkou, je z nejhoršího venku.

Otok mozku se projevuje nesnesitelnými bolestmi hlavy, nevolností, zvracením, motolicemi a nejrůznějšími neurologickými poruchami. Zvýšený nitrolební tlak může dokonce způsobit v horším případě poškození mozkových center a může skončit i smrtí.

Proto není divu, že rodina i přátelé měli o Pavlínu velký strach. Jenže vše se v dobré obrátilo, doktoři odvedli dobrou práci. „Už jsem doma. Nejhorší je snad za mnou,“ řekla Blesku Wolfová. Obrovské bolesti ji přepadly na přelomu července a srpna při procházce lesem. Následoval hbitý převoz na specializované oddělení pražského špitálu.

„Kamarádi, zdravím vás z fakultní nemocnice Na Bulovce, kde se já a můj mozek pokoušíme vrátit do původních proporcí. Jeho otok (toho mozku) mě bohužel bolí moc, tudíž nemohu dělat vůbec nic, tedy ani odpovídat na vaše dobře míněné zprávy a dotazy,“ uvedla tehdy na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám