Hlavní obsah
Článek

Konec prázdnin a volnějšího režimu oslavila sympatická moderátorka Iveta Vítová s (40) dcerou Anetou (3) v pražské zoo. Den jako malovaný asi nelze strávit pohodověji. „Anetka se těšila na žirafy a byla zvědavá také na lemury a tučňáky,“ říká Česká Miss 2009.

Půvabnou blondýnku budeme vídat opět častěji. „Teď od září nám nastal už jiný režim. Anetka jde do školky, poprvé na celý den i se spaním. Dříve chodila jednou dvakrát v týdnu na dopoledne. A teď se těší. Říká: ‚Maminko, kamarádka bude chodit ještě do té malé školky a já už do velké,‘ “ sděluje Iveta a dále uvádí: „Anetka se do školky těší, je společenská a přítomnost dětí už vyžaduje více než dříve. A já se zase těším do práce, na nové prostředí, jiné lidi. Být máma je nejvíc, ale je fajn, když to člověk může osvěžit prací nebo i jinými aktivitami než jen těmi maminkovskými.“

Druhé dítě s manželem Jaroslavem Vítem chtějí, ale když ho nestačili do věkového rozdílu dětí tří let, tak už teď nespěchají a nechávají tomu delší čas.

Anetka je rozhodně jedna z nejkrásnějších holčiček českého šoubyznysu. Den v zoo si užily, nechyběla ani zastávka u dětského brouzdaliště nebo jízda na koníčcích.

Reklama

Další články

Načítám