Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z oblíbeného pražského baru sportovců Kozička si po nočních dýcháncích odvedl spousty žen a jeho postelí prošly desítky modelek. Žádná ale hokejového brankáře Ondřeje Pavelce neokouzlila natolik, aby s ní sexy hokejista vydržel více než pár nocí.

Až modelka a bývalá česká vicemiss Tereza Budková dosáhla toho, o čem snily stovky žen. Pavelec už ji dokonce seznámil s rodiči, stejně tak Ondřeje zná Terezina maminka.

Tereza se dala s Pavelcem dohromady na charitativní akci na Moravě. Byla teprve dva měsíce po rozchodu s partnerem, se kterým žila devět let, takže rozhodně nebyla na lovu. A právě to zřejmě na slavného hokejistu zapůsobilo.

A samozřejmě nejen to. Tereza má jednu z nejkrásnějších postav českého šoubyznysu, od minulého roku se pyšní také silikonovými trojkami a její úsměv fotografové milují.

Tereza byla ozdobou módní show plavek na beauty veletrhu v pražských Letňanech, kde své křivky předvedla v celé kráse. Divíte se, že z její krásy šel Pavelec do kolen?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám