Hlavní obsah
Článek

Tento hollywoodský páreček se nejspíš do manželství příliš nehrne. Herečka Sienna Miller (34) a režisér Bennett Miller (49) díky stejnému příjmení působí jako nerozlučná dvojka i bez oddacího listu.

Millerovi společnou náklonnost projevili na finále US Open, kde si nenechali ujít finále mužské dvouhry, kde Švýcar Stan Wawrinka pokořil Srba Novaka Djokoviče. Sienna a Bennett ale měli co dělat, aby jim dění na kurtu neuniklo. Páreček totiž dost zaměstnávaly vzájemné něžnosti.

Herečka z filmů Americký sniper a Dokonalý šéf není žádná hollywoodská poběhlice, ale seznam jejích bývalých milenců je úctyhodný. Sienna v minulosti randila s Jamiem Dornanem, Orlandem Bloomem i Danielem Craigem a s Judem Lawem byla dokonce šest let zasnoubená. Svatby se však prozatím nedočkala.

Bennett sice nedosahuje slávy bývalých milenců Sienny Miller, ale v Hollywoodu patří k respektovaným tvůrcům. Dosud natočil jen tři celovečerní snímky, ale pokaždé se trefil do vkusu Americké filmové akademie. Jeho dramata Capote, Moneyball a Hon na lišku posbírala celkem 16 oscarových nominací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám