Hlavní obsah
Článek

Korpulentní britská celebrita prožívá své nejtučnější období, ale Kerry Katona (36) nemá sebemenší důvod své vypasené tělo skrývat. Vodní radovánky si užívala v bikinách, z nichž přetékala její tuková zásoba.

Milovnice všeho dobrého k jídlu je bývalou členkou kapely Atomic Kitten, která byla na vrcholu slávy v letech 2002-2004. V té době však už v její sestavě nefigurovala. Macatá zpěvačka se stále snaží těžit ze zavedené značky, ale její tělo vypadá úplně jinak než v roce 1998, kdy v dívčím triu odstartovala kariéru.

Prostorově výrazná Kerry si užívala poslední letní dny v bazénu se svými dcerami, které po ní podědily sklony k tloustnutí. Starší z nich dokonce prošla náročnou zkouškou, když svoji těžkotonážní matku ve vodě nesla na ramenou, což byl nadlidský výkon.

Katona má za sebou už tři rozvody, ale ve Velké Británii se spekuluje o tom, že to opět dala dohromady se svým posledním exmanželem Georgem Kayem. Údajně má očekávat šesté dítě, ale to na její tučně postavě prozatím nelze rozpoznat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám