Hlavní obsah
Článek

V Česku se známé osobnosti opět roztančí 8. října, ale v USA už odstartovala další řada taneční soutěže Dancing with the Stars, jejíž sestava je podstatně pestřejší. Své pohybové nadání na parketu předvedla modelka kyprých tvarů Amber Rose (40) či liliputí herečka Terra Jole (36).

Americkou obdobou StarDance už prošla sexbomba Nicole Scherzinger (45), ale také Kelly Osbourne či Kristie Alley, která rozhodně nemají postavy profesionálních tanečnic. Největším zpestřením již 23. řady je mini herečka Terra Jole měřící pouhých 127 centimetrů, která navzdory svému nízkému vzrůstu dostala do páru 170centimetrového tanečníka Sashu Farbera.

Pár s největším výškovým rozdílem během úvodního kola předvedl jive a jeho výkon byl ohodnocen 25 ze 40 možných bodů, což jej v konkurenci dalších 12 dvojic zařadilo na střed žebříčku.

Tělesný hendikep není pro Terru Jole žádnou překážkou ani v soukromém životě. S manželem Joem Gnoffem, který si zahrál trpaslíku ve Sněhurce z roku 2012, se počátkem srpna dočkali druhého potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám