Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem k tomu, že Kristýna Kubíčková (26) jako jediná ze tří vítězek České Miss žije mimo hlavní město, nebylo zatím mnoho příležitostí si očíhnout jejího přítele. Pár se ale bok po boku objevil na soustředění České Miss na Dolní Moravě, kam mohly dívky dorazit se svými partnery.

Právě devatenáctiletý student Jan Skala má lví podíl na tom, že půvabná blondýnka zabodovala v České Miss. Kristýna díky němu totiž před rokem zhubla neuvěřitelných deset kilogramů. „Začala jsem cvičit, až když jsme spolu začali chodit. Díky němu jsem zhubla,” nechala se slyšet Kristýna a její přítel Honza to doplnil: „Jsem rád, že máme stejné zájmy. Za rok jsme toho hodně zvládli, snažila se, má teď krásnou postavu.”

Honzu za osm týdnů čeká soutěž v kulturistice, a proto upravil svůj jídelníček. A Kristýna to prý odnáší. „Má teď své diety a já za něj musím všechno dojídat,” krčí rameny Kristýna. Že její postava zatím nijak neutrpěla, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám