Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídkovém mole i v předních řadách se to hemžilo slavnými jmény. Přehlídka designéra Alexandra Wanga je pokaždé velkou událostí a jeho nejnovější kolekci na příští jaro a léto v rámci newyorského týdne módy si nenechala ujít ani Pamela Anderson (56), které dělal hrdé garde její osmnáctiletý syn Dylan.

Devětačtyřicetiletá herečka nenechala nikoho na pochybách, že svého času bývala sexsymbolem číslo jedna. I těsně před padesátkou dovede být sexy ve stylu učitelky z nemravného filmu... Černé mini s výstřihem, lodičky na jehlách a dioptrické brýle byly přesně to pravé, a i když syn držel kamennou tvář, bylo vidět, že mu zájem o jeho maminku lichotí.

Velkolepá Wangova show se uskutečnila v sobotu a v jeho modelech se představily mimo jiné Kendall Jenner, Romee Strijd či Taylor Hill. Mezi přihlížejícími usedla ovšem řada celebrit. Dorazila Madonna s dcerou Lourdes Leon, Nicki Minaj, Kylie Jenner, Tyga, Anna Wintour, Karrueche Tran, Tinashe nebo Zoe Kravitz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám