Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kříž byl jednou z hvězd Psího dne na Praze 13. Moc si to ale neužil. Trošku před příjezdem na akci zapomněl, že má na psy alergii. "Došlo mi to, až když jsem dorazil a začal jsem slzet. Mám doma psa tři roky, na toho jsem si zvyknul, ale zapomněl jsem, že tady bude asi víc alergenů," řekl Super.cz Honza, který má s manželkou Maruškou japonskou dogu.

"Manželka psy miluje. Ale já jako zpěvák nemůžu pořád smrkat, tak manželka našla japonskou dogu, která je přátelská k alergikům," prozrazuje. Doga váží skoro šedesát kilo a v jejich pražském bytě je prý spokojená.

"Je to ale gaučák. Jak s ní jdu víc jak čtyři kilometry, tak se jí nechce. Domácí typ. Miluje sedačku a postel," usmívá se s tím, že s nimi v té posteli i spí. "Byl jsem hrozně proti tomu, když jsme domů přivezli štěně, říkal jsem, že do postele nesmí. Manželka mě ukecala, že jen jednu noc, když je v novém prostředí. A už tam zůstala. Máme velkou postel, ale je jí tam hodně. Váží vlastně stejně jako manželka," dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám