Hlavní obsah
Článek

Proslavilo ji účinkování v klipu Robina Thickeho Blurred Lines z roku 2013 a od té doby snad neuplyne týden, aby o ní nebylo slyšet. Pětadvacetiletá Emily Ratajkowski vytěžila z nabídky maximum. Od té doby si zahrála v dramatech Zmizelá či Cruise a velmi aktivní je na poli fotomodelingu. Návrháři si ji často bookují pro focení kolekcí plavek a spodního prádla, a i když fotí reklamu na šperky, pózuje jen v kalhotkách. Marketingoví poradci značek k tomu mají dobrý důvod.

Možná víc než hereckými schopnostmi totiž Emily zaujala svou vizáží, krásným obličejem a fantastickou figurou s těmi - podle čtenářů pánských magazínů a webů - nejkrásnějšími přírodními ňadry. Ta ráda ukazuje, na Instagramu sdílí fotky, na nichž je klidně jen v kalhotkách, na společenských událostech pózuje nejlépe v modelech stylu ‚oblečená – neoblečená‘.

Šaty Juliena Macdonalda s výstřihem k pupíku a průstřihy na bocích oblékla i na páteční Icons Party magazínu Harper´s Bazaar v newyorském hotelu Plaza. Model odvážného střihu držela pohromadě tenoučká neviditelná látka tělové barvy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám