Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) před rokem pořídila svému zlatému retrívrovi černého kamaráda a netušila, že je doma čeká doslova pohroma. Zničí všechno, co se kolem něj pohne. "Je to nejdražší pes na světě. Zařvala karimatka, dlouhá prodlužovačka, dvakrát překousal kabel k čerpadlu, kabel k bráně, Markusovi rozkousal brýle, zničil Tondovo sedlo ke kolu, dvě kšiltovky, tričko... Je toho hrozně moc. Tohle to je za poslední dva měsíce," vyjmenovala na kameru Super.cz moderátorka.

"Je mu rok, je to vlastně ještě štěně, prý vyvádějí do dvou let. Tak máme ještě rok před sebou," smála se Martina. Převážně se prý zaměřuje na věci jejího partnera a dětí. "Když rozkouše jejich věci, přežiju to, mají si to uklízet. Když je to moje, tak to je horší," usmívala se Martina na Psím dni na Praze 13.

Rodinu Martiny teď proto čeká trochu těžší období, jakmile se sníží venkovní teplota, psi míří do domu. "Psi jsou venku, akorát v zimě jsou v chodbě. To nejhorší nás čeká. Máme vše metr a výš, ale letos to budeme muset zvednout. To by botníky nepřežily," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám