Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na happeningu Teribear hýbe Prahou překvapila svou přítomností Veronika Vařeková. Jedna z nejkrásnějších žen, které tato země stvořila, se rozhodla podpořit svou mnohaletou kamarádku Terezu Maxovou (52) a její akci, která pohybem pomáhá získat finanční prostředky pro potřebné děti.

Světově úspěšná topmodelka se snažila působit nenápadně, ale nepodařilo se jí skrýt za velkými slunečními brýlemi. Přítomní novináři si jí velmi brzy všimli, jak posedává opodál, a nakonec se Veronika nechala přemluvit a zapózovala fotografům.

Vařeková byla mnohem méně sdílná než například před půl rokem, když na akci, rovněž pořádané na podporu nadace Maxové, poskytla Super.cz rozhovor. V něm prozradila, že po letech strávených v zahraničí, zejména pak v New Yorku, začíná studovat na české univerzitě.

„Zastavila jsem se tady cestou ze školy,” uvedla plaše kráska, která zdobila nesčetně obálek nejrůznějších mutací magazínů jako Vogue, Marie Claire, Elle či Cosmopolitan. „Tereza je úžasná a vždycky moc ráda podpořím projekty, které dělá, protože si to zaslouží,” dodala Veronika Vařeková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám