Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každou z žen někdy přepadl tísnivý pocit, že nemá co na sebe. Je to zcela normální, takový stav dokonce zažívají i samotní módní tvůrci, o kterých byste si mohli myslet, že je jejich šatník díky profesi bezedný.

Například Beata Rajská musela v den konání finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pro Českou a Slovenskou republiku na poslední chvíli řešit, co na sebe. Jedna z jejích stálých zákaznic si totiž vybrala šaty, které si sama zamýšlela obléknout na Pražský hrad, kde se akce konala. Místo nich ale zvolila velmi povedenou alternativu.

Toho, že vrchní díl šatů se ve světlech reflektorů projevil velmi transparentně, se nezalekla. Naše snímky jsou ostatně důkazem toho, že Beata sází na přirozenost.

„Musím se přiznat, že jsem si jednou před přehlídkou půjčila z našich zásob silikonové vycpávky, protože jsem zhubla v partiích, kde korzet měl držet. My těm vycpávkám u nás v butiku říkáme prsní řízky. Ty se ale posunuly a z prsou byly ledviny. Od té doby žádné náhražky! To raději ať ty šaty prosvítají,” rozesmála nás nedávno svou historkou módní návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám