Hlavní obsah
Článek

Uplynulou edici Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku navštívila po krátké pauze také Linda Vojtová (38). Úspěšná česká topmodelka ale nezářila na přehlídkovém mole zřízeném v garážích obchodního domu Kotva, ale na přehlídce českého módního designu se objevila jako host.

Armaniho múza se ze svého druhého domova v New Yorku do Čech vrací poměrně často, neboť zde žije její rodina a pojí ji zde pracovní projekty týkající se tvorby jejího dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova. Nyní budou její návštěvy možná ještě četnější. V zákulisí se nám Linda svěřila, že v Praze koupila byt nedaleko Pražského hradu, aby měla své zázemí během stále častějších návštěv domoviny. Život na dvou místech Vojtové prý nedělá problém. „Čím častěji se sem vracím, tím víc se mi v Čechách líbí. Cesta z New Yorku do Prahy už není problém, přímým letem to trvá sedm a půl hodiny, což je chvilka.”

Na trvalé stěhování z velkého jablka do stověžaté matičky Prahy to ale nevypadá. Lindin snoubenec Jamison Ernest jí sice tentokrát v Praze dělal společnost, usadit se zde ale nehodlá. „Dělala jsem si z něj legraci, jestli bychom se nepřestěhovali, a ptala se ho, kde by chtěl bydlet. Prý by se mu líbilo žít hned vedle Karlova mostu s výhledem na Hrad,” smála se topmodelka.

Linda Vojtová i její partner byli mile překvapeni z organizace pražského týdne módy. „Jamison nevěděl, co má očekávat, a moc se mu líbily prostory a celá organizace,” řekla Linda a dále dodala: „On je Českou republikou nadšenej, pokaždé, když sem přijede, tak je překvapený z toho, jak se to tady rychle vyvíjí a mění.”

Reklama

Další články

Načítám