Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Úspěšná spisovatelka Elizabeth Gilbert (46) prožívá příběh, jaký by nevymyslela ani pro hrdinky svých knih. Duševní podpora nemocné kamarádky u ní přerostla v ryzí lásku, kvůli níž skoncovala se svým druhým manželstvím.

Autorka bestselleru Jíst, meditovat, milovat, v jehož filmové adaptaci ztvárnila hlavní roli Julia Roberts, došla k závěru, že její srdce bije pro kamarádku Rayyu Elias, která v těžké životní situaci lásku potřebuje více než Jose Nunes, za něhož se v roce 2007 po tříleté známosti provdala.

„S něčím bych se vám chtěla svěřit a doufám, že mě pochopíte. Letos na jaře přišla zpráva, která změnila můj život. Mé nejlepší kamarádce diagnostikovali neléčitelnou rakovinu slinivky a jater. Otevřela jsem pro ni své srdce dokořán a od té chvíle jsem žila jen pro ni. Za vším jsem udělala tlustou čáru a stala se její součástí,“ popsala spisovatelka své duševní rozpoložení na sociální síti.

„Zjistila jsem, že Rayyu nemám jen ráda, ale že jsem do ní zamilovaná, a tyto emoce nemohu dál popírat,“ dodala Elizabeth, jejíž manžel měl pro nečekané rozhodnutí pochopení a rozešel se s ní přátelskou cestou.

Reklama

Další články

Načítám