Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělsko-portorikánský zpěvák Ricky Martin má od letošního dubna oficiálně nový vztah, který právě prochází zatěžkávací zkouškou na společné dovolené. Jeho partnerem je švédský malíř syrského původu Jwan Yosef (32). Pár ještě spolu s kamarádkou, španělskou herečkou Esther Caňades, nyní brázdí pobřeží Ibizy. Atraktivní trio vypadá jako vystřižené z katalogu, co říkáte?

Byly přitom doby, kdy Martin střídal jednu milenku za druhou, zřejmě se tím snažil ujistit, že jej muži nepřitahují. Ženy po něm prahly, a to zdaleka ne jen na přelomu tisíciletí, kdy byl díky hitu Livin‘ la Vida Loca na svém vrcholu. S mexickou moderátorkou Rebeccou de Albou strávil v bouřlivějším vztahu čtrnáct let a plánoval s ní dokonce založit rodinu.

Martinova sexuální orientace se několikrát dostala na přetřes, ale sny jeho fanynek se definitivně rozplynuly až v roce 2010, kdy zpěvák oficiálně přiznal, že je hrdý gay. Ke coming-outu mu prý pomohly roky v ústraní. V odhodlání jej podpořil i jeho tehdejší partner Carlos Gonzáles Abella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám