Hlavní obsah
Článek

Stále úspěšnější herec, který to z Německa dotáhl až do Hollywoodu, se ještě letos dočká prvního potomka. Daniel Brühl se na festivalu v Benátkách pochlubil těhotnou partnerkou Felicitas Rombold.

K pestré škále rolí slavný herec letos přidá i tu rodičovskou. Díky těhotné přítelkyni se stal hlavní hvězdou slavnostního ceremoniálu italského filmového svátku. Felicitas je už v pokročilé fázi těhotenství a Daniel hrdě hladil její zakulacené bříško.

Osmatřicetiletý herec už dávno není spojován jen s německou kinematografií. Před třinácti lety na sebe upozornil v retro tragikomedii Good Bye, Lenin!, ale od těch dob se počet jeho fanoušků výrazně rozrostl. Quentin Tarantino Daniela obsadil do filmu Hanebný pancharti a Ron Howard mu dal příležitost v dramatu Rivalové, kde ztvárnil závodníka Formule 1 Nikiho Laudu tak přesvědčivě, že se dočkal oscarové nominace.

Brühl letos navštívil pražský Febiofest, kde uvedl film Kolonie, v němž si zahrál přítele Emmy Watson, který je v Chile 70. let držen sektou stranou od civilizace. Jeho velkým triumfem je role záporáka v komiksovém trháku Captain America: Občanská válka, který je s celosvětovými tržbami ve výši 1,15 miliardy amerických dolarů nejúspěšnějším titulem letošního roku.

Reklama

Další články

Načítám