Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky z AquaBabes ani přes léto rozhodně nezahálely a coby začínající zpěvačky se pilně věnovaly své kapele.

Jak nám ale ukázaly, uměly si prázdniny i přes všechny povinnosti pořádně užít. Chladnější počasí, které letos v Česku během letních měsíců panovalo, tyhle krásky chytře převezly. Většina z nich totiž vycestovala do zahraničí, kde si užívaly sluníčka a relaxu u moře na horkých písečných plážích.

Eliška vyrazila se svou maminkou na dámskou jízdu do Kalábrie. „Celkový dojem z dovolené nám sice trochu kazil všudypřítomný nepořádek, i tak na nás ale Itálie dýchla svým kouzlem,“ podělila se sympatická krátkovláska o své dojmy z dovolené. Pobyt si dle svých slov moc užila a hlavně si odpočinula. K moři vyrazila i Marie, která letošní dovolenou pojala trochu netradičně. Doslova totiž zvedla kotvy a odjela se slunit na jachtu.

Sabina spojila příjemné s užitečným a odcestovala do Valencie na dvoutýdenní jazykový pobyt. Nejenže se zlepšila ve španělštině, ale také si odnesla spoustu nezapomenutelných zážitků. „Spojení školy a dovolené jsou podle mě ideálně strávené prázdniny,“ řekla exotická kráska.

To Melinda jela chytat bronz na řecký poloostrov Chalkidiki, kde na ní mohli místní muži doslova oči nechat.

Nikola, která v sobě nezapře svou akční povahu, se s přítelem vydala za letním dobrodružstvím do Egypta.

„Byli jsme na výletě na lodi a taky šnorchlovali na korálových útesech,“ prozradila. Také Sára se letos v létě na pár dní podívala do zahraničí, i když jen pracovně. Zbytek prázdnin sice tráví v Česku, vůbec si ale nestěžuje.

„Naše země je tak nádherná, že mě nemrzí, když nemůžu na dovolenou vycestovat. Točila jsem tu navíc film, což jsem si moc užívala,“ svěřila se nám talentovaná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám