Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálku Grossovou čeká první hlavní role v muzikálu. Producent František Janeček (79) vybral Natálku do titulní ženské role připravovaného muzikálu Ples upírů. Obrovsky talentované Natálce je teprve třináct let a čeká ji velká výzva.

Grossová jde z projektu do projektu, velký zájem je o ni snad ze všech velkých muzikálových divadel. "Když jsem ji před lety poprvé obsadil do Bídníků, všichni se do mě obuli, že je to protekce od jejího tatínka. Ale pak utichli a dnes je Natálka v souboru několika muzikálů. Už tehdy jsem v ní viděl obrovský talent a teď ji chci posunout ještě dál," prozradil František Janeček.

Natálce scénář předepisuje milostné scény. V době premiéry jí bude teprve čtrnáct let. Strach z toho František Janeček nemá. "Je sice mladinká a její obsazení do Plesu upírů, kde ji bude svádět upíří hrabě Krolock, může vypadat kontroverzně, ale scénář pro tu roli opravdu předepisuje útlý věk. Jsem si jist, že jejich společné scény s Marianem Vojtkem budou o to působivější," dodal Janeček.

Podívejte se ve videu, čím Natálka producenta uchvátila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám