Hlavní obsah
Článek

Když se vysloví jméno Jakuba Voráčka, tak se všem hokejovým fanouškům vybaví lídr hokejového národního týmu. Ti, kteří toto jméno doposud neznali, tak si ho díky zprávám v bulváru spojí se zcela jinou informací. Úspěšný hokejista se nechal v centru Prahy přistihnout při intimních chvílích s třiadvacetiletou zdravotní sestřičkou Markétou z Uherského Hradiště. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby nebyla jeho česká známost teprve rok vdaná. A kdyby neměl Voráček za velkou louží přítelkyni Nicole (26), se kterou čeká dítě.

S hokejistou jsme měli tu možnost dnes promluvit těsně po tréninku s českou reprezentací, se kterou se připravuje před Světovým pohárem v kanadském Torontu. Voráček se totiž setkal také s členy eReS týmu, které spolu se sestrou Petrou Klausovou pozval na trénink a následně do Síně slávy ledního hokeje. Pochopitelně jsme se ho ptali na aktuální kauzu.

„Není se ani moc k čemu vyjádřit. Je to moje osobní věc, chápu, že pro média je to lákavé, ale já jsem si o svém soukromí s novináři nikdy nepovídal,” pokoušel se zahrát vše do outu profesionální sportovec a dále dodal: „První osobní věc, kterou jsme otevřeli bylo to, že jsme s mojí ségrou založili nadaci. U toho bych chtěl zůstat.”

Dali jsme sportovci prostor k tomu, aby nepříjemnou situaci vysvětlil, neboť celá věc bohužel vrhá stín také na nadaci nesoucí jeho jméno. „Není důvod se ospravedlňovat. Stalo se tam něco, co je věcí k řešení. Momentálně se k tomu nechci vyjadřovat,” odpověděl příkře. Ptali jsme se Jakuba, jestli by udělal něco jinak. „Těžko říct,” krčil rameny a dodal: „Více ze mě nedostanete.”

Podle našich zdrojů za oceánem se Jakub s těhotnou přítelkyní Nicole oficiálně rozešel teprve včera pod tlakem zveřejněných snímků se svou českou známostí. I tak se ho ale lidé z jeho okolí zastávají. „Život není někdy černobílý a někdy jej není možné shrnout do jedné věty,” omlouvala hokejistu jeho blízká spolupracovnice, která naznačila, že se možná vše vysvětlí. Uvidíme, co ukáže čas....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám