Hlavní obsah
Článek

Tak takhle jsme drsňáka Vaška Noida Bártu (43) ještě neviděli. Společně s dalšími protagonisty připravovaného muzikálu Bonnie & Clyde odjel do Znojma na předávání cen Král vín, kde oceněným vinařům zazpívali písně z muzikálu, který má v říjnu premiéru v Hudební divadle Karlín.

A vinaři na oplátku pro Vaška připravili nefalšovanou cimbálovku. Rocker a muzikálový zpěvák si cimbál a další hudební nástroje s chutí vyzkoušel. Na výsledek se podívejte v naší videoukázce. Noid se nové zkušenosti trošku bál, ale moc dobře věděl, že s vínem mu to půjde o dost snadněji.

„V životě jsem s cimbálem nezpíval, natož abych na něj hrál. Pro mne samotného to bude hodně zajímavá zkušenost. I když s vínem jde všechno. Mám víno rád, dávám si ho skoro každý den,“ prozradil ještě předtím, než se vrhl do díla Noid, jenž už prý kvalitní víno umí poznat.

„Máme na Moravě našeho a i vlastně divadelního kamaráda, od kterého piji vína ne proto, že bych je dostal darem, ale protože mi opravdu chutnají. Mám rád bílé víno a už jsem skoro znalec, dokonce rozpoznám různé odrůdy,“ smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám