Hlavní obsah
Článek

Když tuto paní v roce 2010 vyhodili kvůli drogám z britského X Factoru, asi netušila, jak bohatá jednou bude. Hlasivky jí ale výdělky nepřinesly. Chloe Khan dnes provozuje stránky se striptýzovou podívanou, pro které zaměstnává padesátku děvčat, a služba jí jen vzkvétá. Alespoň podle jejích slov o miliónovém (v librách) ročním obratu. Jako o bohaté podnikatelce o ní píší i zahraniční média.

X Factor, kde dokonce dostala zelenou od Simona Cowella, kde ovšem skončila pro nevhodné chování, psalo se o šňupání kokainu, přitom nebyl jedinou soutěží, ve které zkoušela své štěstí. Jako Chloe Mafia se účastnila také Celebrity Big Brothera. Nic jí ale nepřineslo tolik úspěchu jako holky před webkamerami. Nezanedbatelný vliv (a jistě i příjem) na ni měl její bývalý přítel a jeden z vlivných lidí v oblasti zábavy pro dospělé, majitel řetězce striptýzových klubů Spearmint Rhino, jehož se Chloe stala tváří, John Gray.

Objevila se také v několika magazínech, dokonce na obálce slovenského vydání Playboye. Khan pobývá napůl ve Velké Británii, odkud pochází, a částečně v Los Angeles. Ve svých 25 letech je matkou osmileté dcery Destiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám