Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) před měsícem oslavila třicáté narozeniny a prozradila, že nejvíc si na svém věku užívá ženskost. "Cítím se víc jako žena, dospělá žena. Podle toho se i snažím oblékat. Je to o vlastním vnitřním pocitu, ne o čísle v občance. S věkem se móda vyvíjí," řekla Super.cz Renata.

Na módní akci jsme se potkali a v módním tématu rozhovor i pokračoval. Prozradila, že v jejím šatníku převažují kožené bundy a džíny a také, že nejdražší kousky v něm jsou kabelky a některé šperky. Ten nejdražší nově zdobí její pravou ruku.

"Moc jsem si k třicetinám přála hodinky a manžel mé přání vyslyšel. Jsem moc spokojená," usmívala se s tím, že tak drahé dárky nejsou samozřejmostí. "Třicetiny jsou kulatiny, je to jednou za deset let. Teď už manžel zase bude muset šetřit na čtyřicáté narozeniny," žertovala Renata na prezentaci nové kolekce Ivany Mentlové Silverline pro Pietro Filipi.

"Z kolekce jsem nadšená. Nejradši bych si koupila všechno, ale manžel by mě asi nepochválil," dodala Langmannová, která odešla s kostýmkem, který oblékla i na nedělní přehlídku Prague Fashion Weeku, kam vyrazila jako host.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám