Hlavní obsah
Článek

Tohle asi nebude těhotenství… Bývalá hvězda SuperStar Bára Zemanová, která se v soutěži objevila před deseti lety, v poslední době prošla dost razantní proměnou. Zpěvačka, která již dříve měla problémy s nabýváním na váze, pak ale šla do sebe a výrazně zhubla, má zase nyní tučnější období. Mrkněte na fotky od čtenářky Super.cz!

„Na těch snímcích to není až tak razantní jako ve skutečnosti. Byla jsem v Plzni na jejím koncertu v rámci oslav tamního pivovaru, stála jsem od ní necelý metr, když šla na pódium, a opravdu má se špeky teď výrazný problém. Jako by je ale hrdě nosila,“ napsala čtenářka redakci Super.cz.

A opravdu, z fotek je zřejmé, že Bára pravděpodobně velmi ráda jí.

„Bylo čím dál těžší sehnat zeštíhlující modely na pódium," vysvětlovala mladá zpěvačka před časem, proč zhubla. Snad v té době XXL šaty nevyhodila!

„Měla jsem výživovou poradkyni, která mě naučila vařit jídla z takových ingrediencí, jako je bulgur, o nichž jsem v životě neslyšela, a teď mi docela chutnají. Chodím také třikrát týdně do fitka, měla jsem trenéra, ale už to zvládám sama. Mám dole osm kilo a ještě bych chtěla zhubnout tak šest," tvrdila tehdy Super.cz Bára, která by měla svoje znalosti evidentně oprášit…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám