Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dalo se to čekat, opak by byl asi podivný. Když se poprvé ukázalo, že vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) nečekaně vzplála láskou k o 32 let mladšímu muži Ondřeji Koptíkovi, brali to blízcí Hany Gregorové (71) jen jako románek. Zkrátka doufali, že herečce se krátkodobě zapálila lýtka. Jenže ohlášení svatby její rodinu už vyloženě srazilo na kolena! Hlasujte v anketě na konci článku.

Už jenom to, že se veřejně dvojice ke své lásce přiznala před davem novinářů na svatbě syna Hany, bylo pro mnohé dost šokující. A žádost o ruku, kdy mládenec své vyznání legračně četl z taháku, je dorazila.

„Tohle nemá cenu komentovat, je mi to celé jedno…,“ řekla Blesku Rola, jíž se určitě nemůže líbit ani to, jak vesele její matka spřízněným médiím vypráví intimní detaily ze soužití s Koptíkem.

„Hodně to semklo Rolu a jejího bratra Ondřeje, s nímž jediným to Rola řeší. Oba je to hodně trápí a bojí se, aby jejich máma nenaletěla,“ citují pak noviny údajný zdroj z okolí rodiny.

Rola se prý domnívala, že to mezi matkou a potenciálním otčímem bude jen chvilkové. Když se však ukázalo, že celá aférka spěje k svatbě, vztahy mezi ní a „přírůstkem do rodiny“ se měly ocitnout na bodu mrazu.

Sama Gregorová všechny otázky odbývá slovy, že není důvod si neužívat života. A že kdyby ji chtěl Koptík využít, určitě by to poznala. Navíc má být krytá předmanželskou smlouvou.

Co si myslíte o obavách dětí o Hanu Gregorovou?
Je svéprávná, může si dělat, co chce
19,4 %
Mají pravdu, ten vztah je podivný
80,6 %
Celkem hlasovalo 94154 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám