Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejími partnery byl úspěšný fotbalista Filip Sebo, český moderátor Leoš Mareš, nebo exmanžel Madonny (65) Guy Ritchie, Michaela Kociánová ale v posledních letech jezdila do Čech sama a se singl statusem. Tomu je už ale konec, neboť je úspěšná slovenská topmodelka zamilovaná až po uši. Na finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pro Českou a Slovenskou republiku dorazila v doprovodu přítele Arrana Yentoba.

„Jsem moc ráda, že dorazil,” s nadšením uvedla historicky nejúspěšnější slovenská topmodelka.

Ta nám dokonce prozradila, jak se s bohatým londýnským finančníkem před téměř dvěma lety seznámila. K prvnímu setkání prý došlo na večeři, kam byli oba pozvaní společnými přáteli. „Nikdo nikoho neoslovoval, máme společného boxovacího trenéra. Arran mi nabídl jeho hodinu, protože trenér byl beznadějně zabookovaný."

Den po galavečeru odjeli Kociánová a Yentoba z Prahy na Slovensko, kde se s partnerem setkali s jejími rodiči. „Myslím si, že to bude fajn, je velmi pohodový. I když moji rodiče nemluví anglicky, tak si myslím, že i tak najdou společnou řeč,” říká Kociánová, která bude fungovat jako překladatelka.

Cestování na východ ale úspěšné modelce žijící v New Yorku nekončí. Poté, co absolvuje práci v Říme, tak odjíždí na svatbu kamarádky na Ukrajinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám