Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato pětadvacetiletá Portugalka je mimořádně oblíbenou modelkou spodního prádla. Kromě Victoria‘s Secret, které ji loni zařadilo dokonce mezi nejvybranější společnost svých andílků, je rovněž tváří Calzedonie. Ve sbírce úspěchů Sary Sampaio nechybí ani plavkové vydání Sports Illustrated. Jaká je ovšem pravda bez příkras a vycpávek Sara předvedla na nedávné dovolené v Saint-Tropez, kdy se plavila na jachtě.

Jak už tomu ve vrcholovém modelingu bývá, ženské tvary jsou spíš na obtíž. Majitelky úsporné výbavy jsou mnohem tvárnější. Však takové zázračné podprsenky jejího zaměstnavatele dělají divy i s ostatními kráskami jako je Candice Swanepoel, Behati Prinsloo či Elsa Hosk. A Sampaio, která se nedávno rozešla s přítelem Oliverem Ripleyem, je další z těch, které potřebují k bujnějšímu dekoltu trochu pomoci. Když totiž odloží hodní díl plavek, o sexy žlábku mezi prsy si může nechat leda tak zdát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám