Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká R’n’B zpěvačka Toni Braxton, jejíž největší hit Unbreak My Heart mimo jiné senzačně zazpívala Iva Pazderková v první řadě pořadu Tvoje tvář má známý hlas, letos oslaví 49. narozeniny, ale asi málokdo by jí tento věk hádal. Ve čtvrtek v noci v Atlantě obdržela hlavní cenu společnosti BMI v oblasti R&B/Hip-Hop. Převzít si ji přišla ve sněhobílé róbě, která jen podtrhla její postavu.

Braxton viditelně shodila, a proto si mohla dovolit i tak průsvitné a přiléhavé šaty z krajky, pod které byla podprsenka předem zapovězená. Jako čerstvá držitelka takzvané ‚President Award‘ vystoupila se svou kapelou i na pódiu, na což zvolila jiný bílý model v mini délce.

„Je jednou z nejlépe prodávaných umělců R’n’B všech dob a v kombinaci s její filantropickoou činností nemohu myslet na nikoho jiného, kdo by byl více hoden tohoto uznání,“ prohlásila před zpěvaččiným vyhlášením viceprezidentka BMI Catherine Brewton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám