Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl to být její velký den, kdy se jihokorejská herečka So-ri Moon (42) představí na jednom z nejvěhlasnějších filmových festivalů, své entrée si ale dozajista představovala jinak.

Hereččin pád na červeném koberci na festivalu v Benátkách před premiérou nového dramatu s Michaelem Fassbenderem, kde hraje také Alicia Vikander, se odehrál před zraky nespočtu kamer, fotografů a filmových nadšenců. Dal se ovšem tak trochu očekávat. Herečka malého vzrůstu si dopřála lodičky na dvaceticentimetrových jehlách a k tomu šaty až na zem s dlouhou vlečkou. So-ri ovšem měla velké štěstí, že ji zrovna míjeli dva bystří pánové. Ti na poslední chvíli stihli zmírnit její strnulý pád střemhlav dolů.

Moon, jež naposledy hrála v historickém dramatu Komorná, jistě doufala, že si jejích půvabů všimnou novináři i za hranicemi, ale že o ní rázem bude psát celý svět, to určitě ani sama nečekala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám