Hlavní obsah
Článek

Legendární soutěž Pevnost Boyard se už v sobotu vrací na televizní obrazovky. První tým složený z českých celebrit se popere s náročnými úkoly, které rozhodně nejsou pro slabé povahy.

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) se klepala strachy, když musela hledat indicie v místnosti plné hadů, herečka Kristýna Leichtová (38) zase ječela jako o život, kdy na ni nalítávala hejna odporného hmyzu.

Jednoduché to ovšem neměl ani další člen českého týmu, herec a moderátor Jakub Prachař (40). Ten má fobiii z uzavřených prostorů, bojí se vody a výšek. A snad právě proto musel překonat sám sebe, když se musel ve výšce plazit v tubusu plném vody. Prachař byl kapitán týmu, a tak zadaný úkol statečně splnil. Měl však obrovský strach. Podpora týmu, do kterého patřili ještě Vojta Kotek a jeho kolega ze seriálu Ohnivý kuře Jan Dolanský, mu však dodala energii.

„To je nechutný, já jsem jasně říkal, že mám klaustrofobii, nenávidím plazení ve vodě,“ reagoval Prachař na svůj náročný úkol, který můžete zhlédnout ve videoukázce.

Reklama

Další články

Načítám