Hlavní obsah
Článek

Marná sláva, na tohle by se někteří pánové mohli dívat pořád, od rána do večera. Ještě, že jejich oblíbené tváře ze šoubyznysu v létě také čerpají dovolenou a pak se rády chlubí záběry, na nichž rozhodně nejsou zachumlané do zimníků. Mrkněte na dnes už archivní snímky z dovolené jedné z nejztepilejších a nejživočišnějších moderátorek televize Nova.

O tom, že Marcela Škábová trávila dovolenou v Egyptě, kam vyrazila na důkaz toho, že žádných teroristických útoků není třeba se bát, jsme vás už informovali.

Sympatické moderátorce na základě našeho článku přistálo na sociálních sítích tolik pochval, až se skoro nestihla červena o rozdávat pokorná poděkování. A navíc přidala další momentky, které by bylo trestuhodné neuveřejnit.

„Fotila jsem se tam zásadně bez make-upu a snímky nebylo potřeba nijak upravovat. Takhle krásně to tam vypadá samo,“ tvrdí skromně žena, která samu sebe označuje v nadsázce za modelku s nemodelkovskými mírami.

„Tahle podpora mé ženské postavy je úžasná. Moc si jí vážím,“ uvádí Marcela, která už je ale zdárně zpátky v práci. Divákům Novy stihla představit například lekce pouliční sebeobrany kalah, objevila se i na střelnici a do pořadu Prásk pak třeba natočila reportáž s Eddie Stoilowem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám