Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Parmová letos poprvé moderovala finále soutěže Muž roku. Chlapci ji zaujali, svěřila, že zvláště přitažlivé pro ni bylo sledovat na vzdálenost metru dvou jejich vypracovaná těla. Tendenci vyzkoušet jejich kvality z ještě menší vzdálenosti ale neměla. Jak již Super.cz informoval, je čerstvě zamilovaná.

"Když o nich takhle povídám, tak to mému příteli určitě vadit nebude. On sám ví, že se mi strašně líbí, takže není nutné, aby žárlil. Myslím, že by z fleku mohl vyhrát Muže roku, je tam jediný problém, a to že už nesplňuje věkový limit osmadvacet let. Teď jsme oslavili jeho třicáté šesté narozeniny," svěřila.

Sandra se sice nezúčastnila rodinné oslavy přítelových narozenin, ale s jeho rodiči už se seznámila. "Proběhl rodinný oběd. Já poznala jeho rodiče, jsou báječní, a on poznal ty moje," vzali to z gruntu noví partneři. "Myslím, že zatím se to všechno hezky vyvíjí," míní.

Sandra na našich stránkách samozřejmě zaznamenala, že i její ex Michal Janotka se má fajn, protože poskytl svoje snímky z dovolené, kde zapózoval ve stejných plavkách, které měl na jejich poslední společné dovolené. "Přeju mu, aby se měl hezky. Líto mi to není. Snad taky najde novou životní lásku. Doufám, že bude šťastný, protože já jsem taky spokojená a tak to má být," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám