Hlavní obsah
Článek

V 80. letech se prsila v několika béčkových hororech, z jejichž odkazu se snaží těžit dodnes. Svět se ale za tři desetiletí velmi změnil a společně s ním i vizáž Laurene Landon.

Odkvétající celebrita si jednou přičichla ke slávě a odmítá se smířit s tím, že nejlepší léta má už dávno za sebou. Laurene si sice loni zahrála ve filmu Sky společně s Diane Kruger, ale krůček před šedesátkou rozhodně není natolik přitažlivá, že by odhalováním kohokoliv ohromila.

Útlounká herecká veteránka nafotila snímky, na nichž moc parády nenadělala. Laurene je hrdá na svou drobnou postavu, s níž kontrastují silikonová prsa. Pro vlastní potěšení tak na pláži v Los Angeles pózovala jen ve spodním prádle. Vyžilá herečka se sice snažila o maximální zúročení své povadlé sexuální přitažlivosti, ale je více než zřejmé, že fotky nebyly určeny pro žádný prestižní ani neprestižní pánský magazín.

Laurene Landon na svůj vzhled v minulosti uhnala syna herecké legendy Marlona Branda. S Christopherem si ale příliš idylický vztah neužila, protože v době, kdy spolu randili, zavraždil přítele své sestry, která následně spáchala sebevraždu.

Reklama

Další články

Načítám