Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantického vyznání před milióny lidí se v neděli večer přímo na udílení hudebních cen MTV Video Music Awards dočkala zpěvačka Rihanna (36). A nebylo od nikoho jiného než od rappera Drakea, s nímž se k sobě už několik let vrací a zase se rozcházejí. Minimálně on má ale v citech k ní jasno: „Ona je někdo, koho miluji už od svých dvaadvaceti let,“ neváhal se vyslovit na adresu své vyvolené kanadský rapper (29).

Stalo se tak po jejím vystoupení na letošních cenách, a to ve chvíli, kdy jí předával Ocenění Michaela Jacksona za průkopnický přístup. Drake ovšem směrem k ní vedl dlouhou a oslavnou řeč a bylo vidět, že dokonce i tak ostřílená hvězda se trochu zastyděla.

„Je jedním z mých nejlepších přátel. Celý svůj dospělý život jsem k ní vzhlížel, dokonce i přesto, že je mladší než já. Ona je živoucí, dýchající legenda v našem průmyslu, dámy a pánové, držitelka Ocenění Michaela Jacksona pro rok 2016, Rihanna,“ pěl na RiRi ódy populární rapper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám