Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle nebudí dojem idylického návratu. Místo příjemně stráveného víkendu to u Jennifer Garner (52) a Bena Afflecka (51) vypadá spíš na pořádné nedělní drama a dusno. Jennifer, která se ještě loni chtěla po deseti letech manželství s Benem rozvádět kvůli jeho nevěře, mu v posledních měsících zkoušela dát ještě jednu šanci, a to především kvůli společným dětem. Oscarový režisér a herec ji ale využívá dost podivným způsobem.

Když dvojice v neděli brala své dvě nejmladší ratolesti Seraphiunu a Samuela na hodinu bojových umění, byla herečka viditelně smutná a rozhozená. I za slunečními brýlemi byla znát její pláčem zkřivená tvář, stékající slzy si sotva stačila utírat. Affleck se přitom mezitím jen podivně usmíval. Jako by své ženě nenaložil dost, drama pokračovalo ještě v autě. Ben měl v tu chvíli hodně daleko do sympaťáka z Armagedonu... Jennifer jej jen tiše poslouchala se sklopeným zrakem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám