Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle nezažívá ani sám „největší z největších“ Karel Gott! I když i on má svoje podivné fanoušky, šílenství, které zažívá momentálně 174 kilogramů vážící hvězda českého internetu FattyPillow, nikdy nepoznal. „Vyhrožují mně i mé rodině smrtí, ublížením na zdraví i okradením. Zasáhnout už musela i kriminálka,“ řekl nám jeden z nejznámějších českých tvůrců videí.

Mezi teenagery velmi populární streamer (často vysílá živě) se proslavil extrémní tloušťkou, sprosťárnami snad za každým slovem, šílenými gagy (hlavně rozhazováním věcí). Se slávou přišly ale i nepříjemnosti.

„Už od začátku mi stávali fanoušci před domem a zvoní na mě i teď, když jsem přestěhovaný do Prahy. Pátrají po mé rodině, což se mi nelíbí. Ať řeší mě! Chodí i výhrůžky. Psali mi, že doufají, že mi pochcípá rodina. Jeden mi slíbil, že až půjdu na sraz s fanoušky, rozmlátí mi obličej na kousky. Vyhrožovali mi, že mi vykopnou dveře od bytu a vykradou mě. Je toho hodně, už to beru jako normální věc,“ říká překvapivě klidný mládenec, který se nedávno snažil hubnout, povedlo se mu shodit pár kilogramů, ale chuť na jídlo byla silnější, a tak s experimenty přestal.

„Je mi jedno, jak vypadám. Docela si užívám toho, že jsem jiný. Ale mám docela strach z toho, že mi praskne srdce. To mě opravdu děsí,“ přiznal Super.cz kluk, který se ve skutečnosti jmenuje Karel.

A jaký nejhorší zážitek s fanoušky měl? „Útočil na mě internetový hacker. Vydíral mě, chtěl peníze. Tohle jsem už přes kriminální policii řešit musel,“ uzavřel FattyPillow.

Reklama

Další články

Načítám