Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) byl jedním z účinkujících na koncertu nadace Kapka naděje. Do Divadla na Vinohradech jej doprovodila i manželka Gabriela Bártová (35), které se ovšem moc nechtělo, protože byla utahaná z předchozí téměř bezesné noci, kterou protančila v Náchodě s vítězi soutěže Muž roku.

Jít ale musela. "Vašek řekl, že když můžu řádit s cizími chlapy, tak snad toho svého nenechám jít samotného," svěřila nám Gábina.

Pár si prý užil pěkné společné léto. "Byli jsme v Chorvatsku, kde Gábina fotila módu a já hlídal Terezku, pomáhal jsem držet světla a tak podobně. A pak ještě na týden v Řecku bez Terezky, to nám bylo dost smutno, manželka to zvládala ještě hůř než já, takže radši pila alkohol," rýpl si do své ženy Vašek.

Na to jsme navázali, když jsme konstatovali, že asi pije, když se jí po někom stýská, a proto tak řádila na Muži roku, kam vyrazila bez něho.

"No, to bych komentovat nechtěl. Já na ni nežárlím, jsem úplně v pohodě, jsem vyrovnaný, proč bych měl žárlit, mně je to úplně jedno, vůbec mě to nezajímá," snažil se předstírat, ale jeho gesta, výraz a činy, kdy si nechal od naší fotoreportérky ukázat všechny fotky z páteční noci a vyslýchal nás, s kým že to vlastně Gábina celou noc protančila, svědčily o něčem jiném.

Pak už jsme raději pro klid všech přítomným pohovořili o pracovních věcech. Vašek teď zkouší nový muzikál Bonnie and Clyde, takže většinu času tráví v Hudebním divadle Karlín na zkouškách. Kvůli tomu, aby dobře vypadal, protože bude hrát do půl těla, nasadil i krabičkovou dietu, aby zhubl. Ve stejném divadle ho čekají i velké koncerty v listopadu a chystá se koncertovat také se svojí kapelou.

Reklama

Další články

Načítám