Hlavní obsah
Článek

Poslední dny volna před novou sezónou si užívá zpěvačka Michaela Gemrotová (38). Blondýnka, kterou jsme poznali díky účinkování v legendárním muzikálu Fantom opery, který se uvádí v pražské GoJa Music Hall, se vypravila do francouzského Cannes.

"Spolu s tatínkem, který je hudební skladatel a muzikant, jsme vyrazili na hudební festival, kde se hrála jeho díla vedle Antonína Dvořáka a Bedřicha Smetany. To je hezká kombinace, že?" pochlubila se. Našly se ale i chvíle volna, takže Míša stihla po Chorvatsku a Bulharsku koupání v dalším moři.

"15. září už ale začínáme s Fantomem opery a už se moc těším. Jen mě mrzí, že už pomalu budeme končit. Hrát se bude jenom do prosince, pak už přijde na řadu další muzikál Ples upírů," svěřila Míša, které se bude po její životní roli Christine stýskat.

Fantom opery se bude uvádět do 18. prosince a ještě se dají sehnat lístky, takže ti, kdo muzikál ještě neviděli, anebo se jim zalíbil natolik, že jej chtějí vidět znovu, a takových je také dost, nemusejí zoufat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám