Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účast ve StarDance bere Emanuele Ridi (50) opravdu vážně. Jelikož je prý tancem zcela nepolíbený, zaberou mu tréninky enormní množství času. Známý italský kuchař dře s partnerkou Lucií Hunčárovou (38) i třikrát denně. „Jsem nulový tanečník, naposledy jsem tancoval na diskotéce asi ve dvaceti letech,” říká Ridi, který tak má co dohánět.

Před nedávnem na tom byl, co se tance týče, lépe i Emanuelův desetiletý syn Giacomo. „V Itálii neexistuje nic takového, jako jsou tady taneční. Věnoval jsem se spoustě sportů, ale tanci teda ne. Zato můj syn ve škole tancuje, dělal si ze mě legraci, když zjistil, že jdu do StarDance,” usmívá se sympatický kuchař a s humorem dodává: „Syn tancuje možná lépe než já, ale já ho doháním.”

„Začali jsme trénovat o něco později než ostatní, tak to teď doháníme. Trénujeme ráno, pak před obědem, potom odjíždím do své restaurace zkontrolovat přípravu poledního menu a na parket se pak vracím ještě odpoledne,” říká Emanuele, který nedávno otevřel novou restauraci na pražském Dětském ostrově, a tak má povinností opravdu víc než dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám