Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý novácký sporťák Michal Hrdlička (35) je do tenistky Karolíny Plíškové, zdá se, zamilovaný až po uši. Zatímco ještě před pár měsíci své city tajil, teď už se vztahem s Plíškovou neváhá pochlubit.

Karlovarský opilecký skandál, během kterého se Hrdlička snažil vetřít do přízně hned několika slečen, už je definitivně zapomenut a odpuštěn. Zaláskovaný expřítel Lucie Borhyové (46) sice přišel o práci na Nově, ale momentálně má v hlavě jen Plíškovou.

Úspěšnou českou tenistku doprovází na turnajích a má na ni v posledních týdnech zřejmě dobrý vliv. Vysoká tenistka totiž nedávno vyhrála turnaj v Cincinnati a troufá si uspět i na nadcházejícím grandslamovém turnaji US Open.

I tam sympatickou tenistku doprovází Hrdlička, jenž se na sociální síti pochlubil společnou fotkou z procházky po newyorském Central Parku.

„Moje holka,“ pochlubil se zamilovaný sporťák. Pod stejný snímek mu na sociální síti vyznala lásku i Karolína Plíšková, jež napsala jen stručná a výstižná dvě slova: „Moje láska“. Doufejme, že euforie vydrží zamilovaným "hrdličkám" co nejdéle a Karolína na US Open zaválí stejně jako na turnaji v Cincinnati.

Reklama

Další články

Načítám