Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní hádanku asi nebude tak složité rozluštit, až vám prozradíme výčet rolí, které má tento dnes osmadvacetiletý americký herec ve své filmografii. Patřil totiž mezi největší dětské talenty Hollywoodu. Už v šesti letech se objevil v nezapomenutelném Forrestu Gumpovi, a to jako syn Toma Hankse. Filmoví znalci už jistě dobře vědí, ostatním dáme ještě pár indicií...

Stačí jmenovat tři snímky: Šestý smysl, Pošli to dál a A.I. Umělá inteligence a většině z nás se vybaví roztomilý chlapec, který dovedl úžasně vyjádřit emoce už pouhým pohledem. Haley Joel Osment sice z roztomilosti trochu vyrostl, přesto je u filmařů dodnes oblíbený. Naštěstí se mu tak obloukem vyhnuly nevalné osudy mnohých dětských hereckých hvězd. Z posledních let jistě stojí za zmínku jeho filmy Yoga Hosers a Vincentův svět či seriál Alpha House.

V úterý Joela paparazzi zbystřili při odchodu z obchodu s cyklistickým vybavením v kalifornském Burbanku, odkud si Joel odnesl nové sedlo na kolo.

Reklama

Další články

Načítám