Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bojové scény určitě nejsou herečkám tak blízké jako jejich mužským protějškům a Jaimie Alexander by se pod to po pondělní zkušenosti mohla podepsat.

Natáčení nové série seriálu Blindspot pro jeho hlavní představitelku nezačalo zrovna růžově.  Během jedné z bojových scén si totiž zlomila nos, což potvrdila i na svém Twitteru. Posléze si ze sebe ještě udělala legraci: „Nějak mi přijde, že jsem s tím víc cool.“ Závěrem dodala, že se jí podařilo onoho dne dokončit natáčení pomocí kouzla s make-upem.

Natáčení je ovšem velmi nákladné a filmaři si nemohou dovolit jakýkoli prostoj. Léčba zranění a klidový režim tak na pořadu dne rozhodně nejsou a herečka jede na plný plyn i dál. V úterý si ale během každé volné chvíle mezi natáčením chladila nos mraženou zeleninou.

Dvaatřicetiletou herečku si můžete pamatovat mimo jiné ze sci-fi Kyle XY, thrilleru The Other Side či z akčních snímků Thor a Thor: Temný svět.

Reklama

Další články

Načítám